Wat kost het om een hond te laten trimmen? 

 

Een vaste prijsopgave is moeilijk, dit hangt van meerdere factoren af. 

 

Van het ras, welke vachtsoort, de grootte van de hond en de bewerkelijkheid van de vacht en hond zelf. 

 

Is de vacht goed bijgehouden tussen de trimbeurten door? 

Heeft de vacht klitten en of vervilting? 

Hoeveel tijd wordt er tussen de trimbeurten gelaten, dit kan voor sommige vachten ook nadelig zijn als dit te lang wordt uitgesteld. 

 

Geen een hond en vacht is hetzelfde, zelfs honden van hetzelfde ras of soort kunnen in formaat en vacht enorm verschillen. 

 

Wat moet er aan de vacht gebeuren? 

Wilt u een volledige trimbeurt (dat is altijd inclusief 2x wassen, drogen en nagels knippen)  

Of een kleine beurt bijvoorbeeld: wilt u alleen de nagels laten knippen, of uw hond lekker laten wassen, ook dat kan namelijk. 

 

Om een goede prijs kwaliteitsverhouding te hanteren hebben wij daarom besloten om geen prijs per hondenras meer aan te houden maar een uurtarief. Het tarief is €30,- per uur. 

 

Hondjes die met regelmaat terugkomen (in het voren een afspraak maken) zullen we altijd een vaste prijs bij hanteren. Hondjes die langer wachten (dan 12 weken), onverzorgd bij ernstige klitvorming of andere omstandigheden waarbij de behandeling langer uit valt zijn de kosten hoger. Zorg dat uw hond vrij is van ongedierte zoals vlooien. Kom regelmatig voor onderhoud naar de salon. Zo voorkomt u dat er extra kosten in rekening moeten worden gebracht. Zorg er ook voor dat de hond goed is uitgelaten zodat deze zo rustig mogelijk is. 


Bedenkt u zich ook hoeveel tijd ik aan uw hond werk, dat de prijs ook daar op gebaseerd is. 

 

Onze prijs is inclusief bij: 

2x wassen en drogen 

Nagels knippen 

Oren schoonmaken en uitplukken indien nodig 

21 % BTW 


Graag uw aandacht:

Wanneer u met mij een afspraak maakt om uw hond te laten trimmen, ga ik ervan uit dat u op de hoogte bent van de Algemene Voorwaarden.

 Algemene Voorwaarden zoals die gelden voor de bij de ABHB (Algemene Belangenvereniging voor Hondentoiletteer Bedrijven) aangesloten trimsalons. Deze voorwaarden gelden ook bij Trimsalon Dogs Style.

 

In deze voorwaarden staat ook een stukje over betaling bij niet nagekomen afspraken:

 

Betaling dient tevens te geschieden in geval de klant/opdrachtgever niet tijdig de afspraak annuleert. De volgende regeling is hierbij van toepassing:

 

Bij annulering langer dan 48 uur voor het afgesproken tijdstip, is geen betaling verschuldigd;

Bij annulering tussen 24 en 48 uur voor het tijdstip van de afspraak is 50% van de voor de overeengekomen geldende prijs (volgens de prijslijst van de eigenaar/houder van de trimsalon) verschuldigd;

Bij annulering korter dan 24 uur voor het afgesproken tijdstip is 100% van de voor de dienst geldende prijs (volgens de prijslijst van de eigenaar/houder van de trimsalon) verschuldigd.

Hopelijk kan ik rekenen op uw begrip.